BRASSERIE & ZAKENRESTAURANT van Belair zijn ALLE DAGEN GEOPEND

 

 ALLEEN IN HET ZAKENRESTAURANT

De keuken is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag open tot 16.30 uur

De keuken is op vrijdag, zaterdag en zondag open van 12.00 tot 20.30 uur.

 

MENU  BELAIR

_________________________

 

Gegarneerde garnaalkroketjes

OF

Zeeuws mosselpannetje met look, tomaat en Parmezaanse kaas

 ***

Gebakken zeetongetjes "Belle Meunière"

Frietjes

***

Dame Blanche

***

38,00 Euro

________________

SUGGESTIE MENU 

****************

Toast met gebakken boschampignons

verfijnd met ganzenlever

Toast aux champignons des bois

affinée au foie gras

°°°°°

Filet van fazant op Brabantse wijze

aardappelkroketjes

Filet de faisan à la Brabançonne

 Pommes croquettes

°°°°°

Warme appeltaart met Calvados en roomijs

Tarte aux pommes chaudes au Calvados et glace vanille

°°°°° 

42,00 euro

 

_________________________

SUGGESTIE MENU vanaf 24 november

___________________________________________________________

Op vel gebakken zalm met mini-hutsepot

en crème van nootmuskaat

°°°°°

Hertenkalffilet met wildjus

butternutpuree en veenbessen

krieltjes

°°°°°

Gemarineerd peertje met karamel en mokka ijs

°°°°°

42,00 euro

 

 

KERST MENU / NOEL 2019

_______________________________________

 

Cava “ Vicente Gandia El Miracle ” met zijn geneugten

Cava “ Vicente Gandia El Miracle ” et ses amuses bouches

*****

Cocktail van Noordzeevruchten op wijze van de chef

Cocktail de fruits de la mer du Nord façon du chef

*****

Soepje van pastinaak met spekjes en croutons

Soupe de panais aux lardons et croutons

*****

Mechelse Koekoek met knolselderpuree

boschampignons en krieltjes

Coucou de Malines à la purée de cèleri rave

champignons des bois et pommes de terre

*****

Kerststronk

Buche de Noël

*****

Espresso

Moka

*****

= 59,50 euro

 

NIEUWJAAR’S MENU 2020

*********************************

Cava « Vicente Gandia El Miracle »

met z’n geneugten

Cava  « Vicente Gandia El Miracle»

et ses amuses bouches

*****

Carpaccio van St. Jacobsvruchten met knolselder en truffel

Carpaccio de coquilles St. Jacques aux céleri et truffe

*****

½ Kreeft in eigen nat met sabayon van Filou bier

½ Homard à la nage au sabayon de la bière Filou

*****

Filet van hertenkalf met Whisky saus

winterse garnituur

Filet de faon sauce Whisky

garniture hivernale

*****

Nieuwjaarsgebak

Patisserie 2020

*****

Espresso

Moka

*****

66,50 euro